lauantai 18. heinäkuuta 2015

14. Asiasta toiseen..

Moikka! Eilen olin kaupungissa shoppailemassa kaverin kanssa ja kolme juttua tarttui mukaan, mutta niistä sitten myöhemmin. Jatketaan nyt taas niistä kuvista ja sitten selitän alle lyhyesti tai pitkästi mitä siinä on tapahtunut tai on tapahtumassa.
Kuvailin muutama päivä sitten Arskaa ja Aariaa. Ja tässä yksi kuva siitä otin hevosten silmistä kuvia ja kuvat on otettu siis Iphone 4s puhelimella. Meidän hepat antaa kylä kuvata, mutta puhelin olis niitten mielestä aina kiva syödä.
Ratsastin Aarialla serkkuni kanssa ja mentiin koulua , koska vähän aikaa sitten mentiin esteitä. Taustalla näkyy myös kirjain joka on tehty vanhaan happo pönttöön..  tein niitä koulu tunteja varten.
Hyppy kuva  tältä  viikolta koljonvirralta. Mentiin pientä rataa, joka oli korkeudeltaan jotain 50-70 cm . Aaria meni tosi hyvin ja vauhtia riitti jälleen kerran.
Sitten tämä kuva jossa menin Aarialla 80cm ilmansatulaa ja tämäkin kuva on instagramissa. Kyseinen kuva on otettu tältä viikolta. Ja  siinä tulikin sitten meidän ilman satulaa ennätys hyppy.  Oli tosi kiva hypätä kun poni oli virkeä ja syttyi ihan esteelle.

Siinä oli kaikki mitä mulle on nyt tapahtunu tässä lähiaikoina eli ei mitään kummoista ole tapahtunut.

-Karin linkatkaa teidän blogeja kommentteihin :)



2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi, löysin sun blogin facebookista ja innostuin heti kun täältä löytyi eestinhevonen. Itsekkin kyseisen rodun edustajan omistan. :)
    http://hepsuthopsut.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. kiva että tykkäät :) luen myös sinun blogiasi :) sinulla on todella kiva blogi ja ihana heppa :)

    VastaaPoista