keskiviikko 2. joulukuuta 2015

29. JOULUKAENTERI LUUKKU 1

Moikka Nyt sitten alkaa vihdoin joulukalenteri. Pitkään mietin mitä teen ensimmäiseen luukkuun? ja sitten mietin mitä teen aina ennen joulukuun alkua. Nyt siis tulee tällainen joulukuun starttaus postaus. Eli mitä teen ennen joulukuun alkua.

1. Lähden ostelemaan joululahjoja aikaisessa. Kiertelen kauppoja ja mietin samalla mitä kenellekin ostan. Pitkän kiertelyn jälkeen palaan tavaroitten luo joita ajattelin ja ostan ne. Kun kaikki tavarat on ostettu lähden kotiin.
2. Kun tulen kotiin puran tavarat lattialle ja lajittelen ne omiin kasoihin. Lajittelun jälkeen asettelenne ja paketoin. Kun paketointi on suoritettu seuraa lahjojen piilotus :D Olen piilotuksessa maailman mestari,  kukaan ei ole tähän mennessä löytänyt yhtään lahjaa.

3. Jouluvalojen laitto. Laitan aina sellaiset tähti valot lipaston pöydälle ja ikkunaan kyntteliköt. Niitä laittaessa menee aina aikaa, kun etsii jatkojohtoa, ja kaiken maailman pistokkeita ja johtoja.
4. Sitten leivotaan herkkuja eli pipareita.  Meillä oli minun serkun tyttö ja hänen kanssaan sitten leivottiin paaljon pipareita. Niitä on sitten kiva mutustaa glögin kanssa.
5. Sitten käydään joulukalenterin kimppuun. Poistetaan siitä kuoret eli muovit. Namskis seuraavana päivänä saa jotain ihanaa. Minulla on baby lips ja perus suklaa kalenteri <3
6. Oli ensimmäinen adventti joten täytyyhän sitä yksi kynttiläkin polttaa:) Sytytinpä sitten kynttilän palamaan ensimmäisen adventin kunniaksi :)
7. Tämän jälkeen siirryin kirjoittamaan joulutervehdyksiä ystäville ja tutuille.  Eli kävin joulukorttien kimppuun. Näitä kannattaa kirjoittaa aina silloin kun jaksaa kirjoittaa. Ettei vain käy niin, että puolivälissä mietitkin, että en kyllä enää jaksa. Ja puolet saa jäädä ilman kortteja :(


Siinä oli ensimmäinen joulukalenterin luukku ja vielä 23 takana päin.... Mutta sehän on vain kiva asia ja tuleepahan nyt ainakin näitä postauksia aktiivisesti.  Anteeksi muuten kun tämä postaus tuli nyt eikä eilen, mutta en mitenkään pystynyt eilen tekemään tätä aivan loppuun joten jätin sen tähän päivään ja tänään tule siis kaksi luukkua :)

-Karin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti