maanantai 30. marraskuuta 2015

28. kilpailut yms.. osa 2

Moikka  Nyt tulee tää kaikkea mahdollista sisältävä postaus osa 2.  Tosiaan osa asioista joista minun piti ketoa on unohtunut, koska näistä joistain tapahtumista on jo aikaa. Mutta yritän kertoa parhaimmalla mahdollisella tavalla mitä muistan. Mutta aloitetaan...

ANTIN ESTEVALMENNUS KVR 31.10.15

Tämä valmennus tuli ihan yhtäkkiä, koska minun oli tarkoitus mennä kvr maneesiin hyppäämään Aarialla, mutta siihen tuli sitten valmennus. No minua kysyttiin siihen ja mikäs siinä , minä ilmoittauduin mukaan. Valmennus alkoi 16.00 ja siihen hyvin kerettiin. Alkuun jokaisen ratsukon täytyi käydä juttelemassa Antille ja kertomassa hevosesta ja itsestään ratsastajana. Sitten alettiin verkkaamaan ravissa ja laukassa. Laukkaa otettiin useita kiekkoja maneesia ympäri, että liika energia lähtee pois... välissä käyntiä.... Ja jatketaan laukkaa toiseen suuntaan.  Sitten aloitetaan hyppäys yksitellen. Esteenä oli ristikko/pysty okseri ja se piti tulla kolmesti ympyrällä peräkkäin. Eka hyppy oli vähän häslä.. toinen kielto ja kolmas hyvä. Tämän tehtävän jälkeen aloitettiin tulemaan  suhteutettua  jossa oli pysty ja okseri. Hypyt onnistuivat hyvin ja vauhdilla.  Valmennus meni hyvin ja ajattelin toisenkin kerran mennä. Matka  kohti kotia alkoi... :)
Satoi lunta.. joka suli viikon päästä pois  :(


HARJOITUSESTE KISAT KVR 8.11.15?

Ilmoittauduin luokkiin 40cm ja 50-60cm. Kummassakin oli arvosteluna a.1.0 eli nolla radat palkitaan.
Lähdin kisoihin ihan perus fiiliksellä ja hieman jännitti on onko 50-60 cm laine? 40cm oli ensin ja rata meni suht hyvässä ja nopeassa tempossa ja nollahan siitä sitten tuli. Olin ponista niin ylpeä kun voin vain olla <3  eka ruusuke joten lähdettiin sitten hyvillä mielin toiselle radalle. Toisen radan tein vähän eri tavalla ja jätin oikaisun yhdestä kohdasta pois, koska aikaa ei ollut. (oikaisin 40cm luokassa) ja melko samanlainen oli tuon radan tempo ja  poni oli Super ja vetäisi nollat <3 Ei voinut olla mitään muuta kuin iloinen, kun tarttui mukaan kaksi ruusuketta :) Kotiin hyvillä mielin :)
Okseri harkkaeste kisat KVR (c) jenny/ninni
Pysty harkkaeste kisat KVR (c) jenny/sanni/ninni?


Huomenna alkaa sitten JOULUKALENTER ja jatkuu ihan joulukuun 25 päivään asti :) extra luukun takia :) Huomista odotellessa.
Kiitos kun luit <3
ps. joulukalenterin aikana ei luultavasti tule muita postauksia vielä voi ehdottaa joulukalenteriin :)
-Karin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti