lauantai 16. toukokuuta 2015

3. Aaria

Moikka!
Näitä postauksia tulee kokoajan lisää kun on paljon kerrottavaa teille. Esim. tämä postaus on kokonaan keskitetty aarialle. Ja aloitetaan aariasta puhuminen nyt!
  .......................................
            Aaria
skp: tamma
synt: 26.3.2004
     e:Rohu
      i:Aaren
    rotu: eestinhevonen
........................................
Aaria siis tuli mulle Virosta, Kun Tuure vaihdettiin (Tuure minun entinen heppa). Aaria asusteli aluksi meidän vanhassa tallissa, jossa nykyisin asustaa Arska. Kun Aarian uusi ja oma talli oli valmis Aaria siirrettiin siihen asumaan.
c minä Aariaa
Aaria kerkesi olla meillä melkein vuoden yksin, Mutta sitten meille tuli Arska, sen kaveriksi ja se  itse asiassa muutti paljon Aariassa. Aariasta tuli virkeämpi ja silloin alussa sillä ei voinut ratsastaa  kun se ikävöi Arskan perään, mutta nyt asiassa ei ole minkään laista ongelmaa. Joskus Aaria heittää muutamia viha/ilo pukkeja laukassa, mutta kun Aarian laukka on niin pompottava niin ne vähän niin kuin sulautuu siihen.

c Anu minä ja Aaria  
pihatiellä
Aarialla on tosi ihana ravi istua ilmansatulaa, mutta satulalla se jotenkin pompottaa. Käynti Aarialla on reipas, ja välillä tosiiii laiska. Joskus Aaria tekee sitä että pysähtyy ja ei liiku. Kaikin puolin Aaria on huippu poni <3 Tässä oli Aariasta tällainen lyhyt postaus. Toivottavasti tykkäsitte.
Kun näistä postaukien määristä puhutaan niin mä tähtään siihen että 1-2-3 postausta päivässä. Niin ei teillekkään tule ihan tylsää ajattelin kuvata jonkun laisen my dayn tässä joku päivä sillein niin kun kuvina, kun on hyvä keli tai jotain. :D KIITOS TAAS JOS LUIT JA LIITTYKÄÄ LUKIJOIKS !

-Karin<3

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Ja kivasti kerrottu Aariasta! Aaria on kyllä paras poni! <3 - Iida

    VastaaPoista