keskiviikko 2. joulukuuta 2015

30. JOULUKALENTERI LUUKKU 2

Heipä hei! Nyt on jo toinen päivä joulukuuta , äkkiä se aika jo menee ,kun odottaa niin kovasti joulua. Mitä te olette toivoneet joulu lahjaksi? Noh minäpä kerron mitä minä olen toivonut... Eli tämä luukku käsittelee joululahjoja. Kerron myös miksi haluan sen esineen juuri? ja laitan tietoja siihen alas ja kuviakin... mikäli sellaisen jostain saan noukittua...

LAHJATOIVEET 2016 JOULU

1. Iphone 6, 16GB
Miksi? Koska mahtuisi enemmän sovelluksia ja kuvia. Ja tännekin tuli paljon parempi laatuisia kuvia, kuin ennen. Ja muutenkin se on isompi ja "hienompi?".
mitä vikaa vanhassa? Ei mahdu mitään.. pitää poistaa välillä sovelluksia... Mutta on se ihan hyvä ja nyt ei ole enää pitkään aikaan tarvinnut  poistaa sovelluksia.
Hinta? 645 euroa
2. Kingsland huppari
Miksi? Koska tykkään niistä ja ne on suurin piirtein kaikki hyvän mallisia. Jokaisessa on se ihana logo ,joka tuo siihen niin sanotusti näyttävyyttä. Ne on lämpimiä ja niissä on ihanat vuoret.
Sinullahan on jo yksi huppari? Niin on, mutta haluisin toisen. Vähän paksumman ja erilaisemman malliltaan. Kun tuo minun nykyinen on vähän sellainen pussi mallinen.
Hinta? Ööm se riippuu aika paljon onko se alennuksessa ja mitä mallia? ja onko siinä logo?
Mutta hinta haitari on jotain 50-200 euron luokkaa, mutta riippuu täysin kaikista seikoista.

3. Pörrö juttuja :D
Miksi? Rakastan kaikkia pehmeitä ja pörrösiä juttuja. Esimerkiksi shortseja, housuja, paitoja ja huppareita. Ja niillä shortseilla on ihana nukkua ja talvella hupparit on lämpimiä <3
Onko sinulla muita tällaisia?  On shortsit, kaksi hupparia ja pontso.
Hinta? 5-20 euron luokkaa, luulen...
(ei ole kuvaa)

4. Iphonen kuoret
Miksi? Koska niitä tarvitsee aina. Ja niitä on hyvä olla erilaisia... Ja eri näköisiä erilaisiin tilaisuuksiin, missä käy.
Sinullahan on jo monet? Joo niin on, mutta haluan uusia ja erilaisia ja yhdet kuoretkin menivät nyt rikki :(
Hinta? Riippuu vähän millaiset kuoret? ja mistä ovat tehty? ja mistä on ostettu? mutta epäilisin 1-100 euroa...
(en saanut kuvaa)
5. Ratsastussaappaat (ei kumiset)Miksi? Säästäisin paaljon aikaa, koska ei tarvitsisi aina erikseen laitella niitä ja ne on paljon siistimmät ja muutenkin paljon hienommat.
Onko sinulla? Ei ole valitettavasti :(
Hinta? Riippuu merkistä ja mallista. Mutta olen ajatellut ihan perus hööksin junnu saappaita.
(en saanut kuvaa)

Siinä oli viisi lempi joululahja toivettani. Olisin tehnyt 10, mutta kun kuvia on hyvin vähäisesti saatavalla niin en oikein viitsinyt sitten pelkkää tekstiä tehdä ja huomenna luukku kolme :)
-Karin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti