lauantai 23. tammikuuta 2016

33. WINTER (sekalaista asiaa)

Moikka! Joulukalenteri meni kyllä päin persettä.  Ei vain aika ja ideat riittäneet yksinkertaisesti. Kokeita oli ihan älyttömän paljon ja lisäksi kaikki joulu hössötys. Mutta palataanpa jouluun.

24.12.2015 JOULU
Joulu lähti ihan perinteisesti käyntiin kuusen koristelulla ja totta kai joulupukin kuumalla linjalla. Vähän myöhemmin katsottiin joulurauhan julistus. Lähdin tallille siinä aamupäivällä tekemään talli hommat ja kaiken muun mitä piti tehdä. Kävin välissä kotona ja menin takaisin tallille. Laitoin Aarian ja aloitin ratsastuksen. Sitten puolessa välissä ratsastusta serkkuni tulivat ja päästin toisen serkkuni selkään. Serkun ratsastuksen aikana kävin koristelemassa mummon ja isinenon joulukuusen. Ratsastuksen lopetettu ruettiin rälläämään mönkijällä ja pulkalla... kengillä. Vedettiin siis toisiamme... kunnes.... pulkka meni rikki ja otettiin jalat käyttöön. Kun serkut lähti menin kotiin ja olo oli jotenkin vaisu, oli kylmä ja  väsytti. Noh  siinä mittasin kuumeen niin eikös mittari näytä 38. Odottelin, että syötiin ja sitten tuli lahjojen aika. Alla luettelo lahjoista:
Iphone 5s hopea 16gb
Villasukat
Lapaset
4 leffalippua
heppa avainperä
kingsland panta
iphone 5s kuoret
iphone 5s suojalasi
aku ankka taskukirja
kaksi kirjaa
luhdan korin
tossut
kalenterin
hm lahjakortin
20 euroa
kappahal lahjakortin (en osaa kirjottaa:D)
viltti/peitto
aamutakin
mustan vero modan neuletakin
Nyt ei muuta tullu mieleen...
Jouluna #joulupallo #minä#joulu
Oon tehny vähän kaikkee joulun jälkeen. Ollu kavereitten kanssa, ratsastanu, löhönny, tehny töitä ja kaikkea mahollista.
Aarialle ja Arskalle kuuluu hyvää.... vai kuuloko?
Aarialla alkoi turvasta ja kaulasta irtoamaan karvaa todella paljon. Ihmeteltiin tätä ja eläinlääkäri kävi ja totesi että Aarialla on täitä. Mistä ihmeestä se on ne saannut??? Mutta annettiin täi lääkkeet molemmille hevosille varulta.  Meidän hepat myös yksi ilta päivä olivat ottaneet ja läteneet tarhasta... portin läpi... Eivät onneksi hirveän kauas karanneet, mutta jään yli olisivat päässet kaupunkiin. Mutta ihan kovaliikenteisellä tiellä juoksivat jonkin matkaa.
Hieno poni <3 ennen joulua!
seuraavassa postauksessa lisää sitten :)
-Karin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti